Discussion:
[Bug 5810] New: [installation]ReactOS doesn't install
(too old to reply)
R***@reactos.org
2011-01-04 19:24:22 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810

Summary: [installation]ReactOS doesn't install
Product: ReactOS
Version: TRUNK
Platform: x86 Hardware
OS/Version: ReactOS
Status: UNCONFIRMED
Severity: critical
Priority: P3
Component: Setup
AssignedTo: ros-***@reactos.org
ReportedBy: ***@gmail.com


Created an attachment (id=5602)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5602)
Installation bug on ReactOS 50288

Reactos doesn't install on VirtualBox 4.0.0 (Windows 7). Installation stop on
"Importing hivesys.inf".

Build >50000 have this bug. I test 50288-dbg and still now working.

In attachment is screen.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-04 19:31:24 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|critical |normal
Summary|[installation]ReactOS |ReactOS doesn't install
|doesn't install |
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-04 19:52:30 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #1 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-01-04 19:52:30 CET ---
When I create virtual COM1 (file) - installation has end :) But ReactOS
configurator stopped on "Registerin Components... mshtml.dll" in ReactOS
(Debug).
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-04 19:55:32 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #2 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-01-04 19:55:32 CET ---
Created an attachment (id=5603)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5603)
Debug

Debug for #1 comment (configuration stop at mshtml.dll)
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-05 17:19:29 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #3 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-01-05 17:19:29 CET ---
Created an attachment (id=5607)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5607)
Debug 2

Debug for this bug. Not for #1 comment!
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-05 18:33:51 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Saibamen <***@gmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5607|application/octet-stream |text/plain
mime type| |
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-05 21:30:56 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #4 from Haos <***@o2.pl> 2011-01-05 21:30:56 CET ---
1. When using QEMU i noticed a severe lag between input and reaction within
KDBG, up to a whole minute.

2. When ROS freezes in 1st stage, please leave it be for some time, few minutes
should be ok. It might be the UNIATA CDROM timeout issue.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-05 21:50:57 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #5 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-01-05 21:50:57 CET ---
I run reactos at ~18:10 and i dont close it any time (i chat on IRC about this
bug and put some command to KDB
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-27 07:32:14 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


crazycat <***@yandex.ru> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@yandex.ru




--- Comment #6 from crazycat <***@yandex.ru> 2011-01-27 07:32:14 CET ---
*** Bug 5860 has been marked as a duplicate of this bug. ***
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:04:34 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5603 is|0 |1
obsolete| |
Attachment #5607 is|0 |1
obsolete| |




--- Comment #7 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-29 01:04:33 CET ---
Created an attachment (id=5664)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5664)
the full debug of the case
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:05:46 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5664 is|0 |1
obsolete| |
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:06:03 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #8 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-29 01:06:02 CET ---
(
R***@reactos.org
2011-01-29 01:06:10 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5607 is|1 |0
obsolete| |
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:06:26 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5664|the full debug of the case |wrong debug
description| |




--- Comment #9 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-29 01:06:26 CET ---
(
R***@reactos.org
2011-01-29 01:06:33 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5603 is|1 |0
obsolete| |
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:15:28 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@hotmail.com
Status|UNCONFIRMED |NEW
Ever Confirmed|0 |1




--- Comment #10 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-29 01:15:28 CET ---
I was able to reproduce the bug.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-29 01:17:41 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #11 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-29 01:17:41 CET ---
Created an attachment (id=5667)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5667)
yet another debug file
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-31 02:44:07 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #12 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-01-31 02:44:04 CET ---
Created an attachment (id=5674)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5674)
Debug with sregs, cregs, regs, dregs
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-01-31 16:00:31 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


jimtabor <***@reactos.org> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@reactos.org




--- Comment #13 from jimtabor <***@reactos.org> 2011-01-31 16:00:31 CET ---
(In reply to comment #12)
Post by R***@reactos.org
Created an attachment (id=5674)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5674) [details]
Post by R***@reactos.org
Debug with sregs, cregs, regs, dregs
I've seen this before!

http://www.reactos.org/archives/public/ros-dev/2010-December/013757.html
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-04 20:48:18 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


igorko <***@gmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@gmail.com




--- Comment #14 from igorko <***@gmail.com> 2011-02-04 20:48:17 CET ---
Happens also for me in VirtualBox 3.2.12 but more often in arwinss builds- or
better say almost every try in arwinss builds.(strange because first stage
works in the same way for both trunk and arwinss afaik)
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-06 21:35:40 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #15 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-02-06 21:35:39 CET ---
(In reply to comment #2)
Post by R***@reactos.org
Created an attachment (id=5603)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5603) [details]
Post by R***@reactos.org
Debug
Debug for #1 comment (configuration stop at mshtml.dll)
You might want to post it here:
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5857
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-06 21:39:05 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|normal |blocker
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-06 21:39:25 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|blocker |normal
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-09 17:20:53 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #16 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-02-09 17:20:53 CET ---
Testing with r50634 and is work for me :) But still have #5857 bug
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-16 00:24:16 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #17 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-02-16 00:24:16 CET ---
Bug returned in r50721. (VBox 4.0.2)
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-16 02:19:57 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #18 from jimtabor <***@reactos.org> 2011-02-16 02:19:56 CET ---
This happens when the developer forgets to test critical applications after
making graphic changes.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-16 02:21:43 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #19 from jimtabor <***@reactos.org> 2011-02-16 02:21:43 CET ---
(In reply to comment #18)
Post by R***@reactos.org
This happens when the developer forgets to test critical applications after
making graphic changes.
sorry wrong post
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-16 23:44:47 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Sof_T <sof-***@tiscali.co.uk> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |sof-***@tiscali.co.uk




--- Comment #20 from Sof_T <sof-***@tiscali.co.uk> 2011-02-16 23:44:47 CET ---
I discovered this for the first time today trying to install the latest iso.
Comparing my virtual machine to my previous ones I noticed it didn't have a
floppy controller or floppy drive created, previously Virtual Box has created
these by default. I added both and the install proceeded smoothly. I don't know
if this was luck or related to the issue.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-23 22:24:15 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


eladrion <***@gmx.de> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@gmx.de




--- Comment #21 from eladrion <***@gmx.de> 2011-02-23 22:24:14 CET ---
I had the same Problem.
Installation froze while loading hivesys.inf.
After looking at comment 20 I realized I kicked
the floppy drive from the boot order (VBox 3.28OSE).
After adding it again it installed properly
but freezes while installing devices.
Installed revision is 50883.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-02-23 22:32:22 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #22 from eladrion <***@gmx.de> 2011-02-23 22:32:21 CET ---
More news:

See Comment 21
After setting the network interface from
PCNet-PCI II to NAT again and restart:
Devices are installed properly and I even
have no problems with mshtml (Gecko) installation.

The system boots now completely.

Perhaps this helps... even if it is a workaround.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-03 22:02:46 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Summary|ReactOS doesn't install |usetup: exception in 1st
| |stage at
| |heap:RtlpRemoveFreeBlock
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-03 22:03:16 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Attachment #5602 is|0 |1
obsolete| |
Attachment #5603 is|0 |1
obsolete| |
Attachment #5607 is|0 |1
obsolete| |
Attachment #5667 is|0 |1
obsolete| |
Attachment #5674 is|0 |1
obsolete| |




--- Comment #23 from Haos <***@o2.pl> 2011-03-03 22:03:16 CET ---
Created an attachment (id=5898)
--> (http://www.reactos.org/bugzilla/attachment.cgi?id=5898)
debug log with backtrace

Please do not mix up bugs. MSHTML bug in 2nd stage is reported elsewhere. The
bug originally reported here is still happening. Regress-teste to rev. 50024
(yes, i know its just dprint silencing; yes, i double-checked it; yes, i used
official ISOs as well. This bug doesnt happen here if i have Nested Paging
enabled, which in turn requires VT-x. This bug was retested on 50957. Debug log
with backtrace attached
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-03 22:08:54 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Alias| |r50024
Summary|usetup: exception in 1st |REGRESSION: usetup:
|stage at |exception in 1st stage at
|heap:RtlpRemoveFreeBlock |heap:RtlpRemoveFreeBlock
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-04 22:19:19 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #24 from Haos <***@o2.pl> 2011-03-04 22:19:19 CET ---
Still present in r50968. Same backtrace.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-04 22:22:12 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #25 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-03-04 22:22:11 CET ---
Workaround: Disable serial port before installing ros
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-04 22:56:28 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #26 from Haos <***@o2.pl> 2011-03-04 22:56:27 CET ---
@sh4ring4n

Here it hangs even with disabled serial port.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-05 17:03:45 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #27 from sh4ring4n <***@hotmail.com> 2011-03-05 17:03:43 CET ---
Looks like it's fixed :)
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-05 17:20:38 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #28 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-03-05 17:20:38 CET ---
Confirmed, fixed.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-06 14:34:15 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #29 from Haos <***@o2.pl> 2011-03-06 14:34:14 CET ---
Still happening on my box. r50982
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-06 14:43:11 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


sh4ring4n <***@hotmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|normal |critical
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-06 17:09:37 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|critical |normal
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-03-08 14:07:45 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


fireball <***@reactos.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Target Milestone|--- |0.4.0




--- Comment #30 from fireball <***@reactos.com> 2011-03-08 14:07:45 CET ---
Setting milestone as 0.4, and a hackfix will be applied to the release branch.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-03 15:13:31 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Haos <***@o2.pl> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Severity|normal |major




--- Comment #31 from Haos <***@o2.pl> 2011-04-03 15:13:30 CET ---
Increasing severity, this affects several configurations.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-15 11:46:03 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


igorko <***@gmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Blocks| |6118
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-15 14:36:38 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #32 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-04-15 14:36:37 CET ---
Works at r51345.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-15 14:38:35 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810
Post by R***@reactos.org
Works at r51345.
Works for you because this bug is random(In reply to comment #32)
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-15 21:40:15 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #34 from Haos <***@o2.pl> 2011-04-15 21:40:15 CET ---
Still happening on r51358, on vbox 4.0.4 with enabled vt-x and disabled nested
paging.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-23 13:59:50 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


Techno Mage <***@rocketmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@rocketmail.com




--- Comment #35 from Techno Mage <***@rocketmail.com> 2011-04-23 13:59:49 CET ---
I tried VirtualBox 4.0.6
and ReactOS 51438

every build after the 0.3.13 release will not install.
Installation stop on
"Importing hivesys.inf".
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-26 14:00:30 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


gabrielilardi <***@hotmail.it> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@hotmail.com




--- Comment #36 from gabrielilardi <***@hotmail.it> 2011-04-26 14:00:29 CET ---
*** Bug 6155 has been marked as a duplicate of this bug. ***
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-30 10:53:12 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


janl <***@seznam.cz> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@seznam.cz




--- Comment #37 from janl <***@seznam.cz> 2011-04-30 10:53:11 CET ---
ntoskrnl/fstub/disksup.c:255) ZwOpenSymbolicLinkObject failed for
\ArcName\multi(0)disk(0)rdisk(1), status=c0000034
(ntoskrnl/fstub/disksup.c:255) ZwOpenSymbolicLinkObject failed for
\ArcName\multi(0)disk(0)rdisk(1), status=c0000034

Perhaps floppy disk is problem. 51500 works, but in Virtualbox I had to disable
floppy (diskette).
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-04-30 11:24:40 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #38 from Haos <***@o2.pl> 2011-04-30 11:24:39 CET ---
Nope. I could replicate this bug even with no floppy controler attached. Those
two lines appear since years.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-05-01 00:11:06 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #39 from Techno Mage <***@rocketmail.com> 2011-05-01 00:11:05 CET ---
Still does it

I tried VirtualBox 4.0.6
and ReactOS 51514

Installation stops on
"Importing hivesys.inf".
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-05-01 04:26:40 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


0xfc <***@yahoo.com.cn> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@yahoo.com.cn




--- Comment #40 from 0xfc <***@yahoo.com.cn> 2011-05-01 04:26:38 CET ---
ReactOS 0.4-SVN r51514
VirtualBox 4.0.6 on a Ubuntu 11.04 amd64 laptop

Still occures with error from serial port:
---
Entered debugger on first-chance exception (Exception Code: 0xc0000005) (Page
Fault)
Memory at 0x00000004 could not be written: Page not present.
---
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-08-20 07:42:46 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #41 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-08-20 07:42:44 CET ---
For me works about long time ago :) Someone can confirm?
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-08-20 10:46:02 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #42 from Techno Mage <***@rocketmail.com> 2011-08-20 10:46:01 CET ---
(In reply to comment #41)
Post by R***@reactos.org
For me works about long time ago :) Someone can confirm?
Virtual Box 4.1
ReactOS Build 53332
I am getting past the problem
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-08-21 08:38:17 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #43 from 0xfc <***@yahoo.com.cn> 2011-08-21 08:38:16 CET ---
ReactOS SVN revision 53353
VirtualBox OSE 4.1.2 r38459

Setup 1st passed,but the installer window disappeared when registering
mshtml.dll,then only a mouse pointer is left.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-08-21 09:24:43 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


mfldelton <***@gmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |***@gmail.com




--- Comment #44 from mfldelton <***@gmail.com> 2011-08-21 09:24:42 CET ---
Caemyr,
Can you confirm it is fixed?
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-08-21 10:11:05 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810





--- Comment #45 from Saibamen <***@gmail.com> 2011-08-21 10:11:04 CET ---
(In reply to comment #43)
Post by R***@reactos.org
ReactOS SVN revision 53353
VirtualBox OSE 4.1.2 r38459
Setup 1st passed,but the installer window disappeared when registering
mshtml.dll,then only a mouse pointer is left.
bug #5857
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
R***@reactos.org
2011-09-29 05:58:18 UTC
Permalink
http://www.reactos.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5810


mfldelton <***@gmail.com> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEW |RESOLVED
Resolution| |FIXED




--- Comment #46 from mfldelton <***@gmail.com> 2011-09-29 05:58:17 CET ---
According to #42, #43 and #44, the bug is fixed.
Closing, reopen if necessary.
--
Configure bugmail: http://www.reactos.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
Loading...